XXXIV Edició Premis Rotary Mallorca

Rotary Club Mallorca va concedir el Premis en tres categories 2021-2022 (Arts Plàstiques atorgat a ARCA, Humanitats atorgat a l’Escolania Blauets de Lluc i Carlo Corsini de Servei a la Comunitat atorgat a Apotecaris Solidaris) amb l’objectiu de reconèixer públicament aquelles persones, entitats i institucions que s’han distingit, de forma especial, pel seu compromís amb els valors i missió del Rotary Club Mallorca.

Es per aquest motiu, que la Junta del Rotary Club Mallorca atorgà a l’ONG Apotecaris Solidaris el PREMI ROTARY MALLORCA CARLO CORSINI DE SERVEI A LA COMUNITAT 2021-2022.

L’esmentat premi es concedí per la contribució de la nostra ONG per la seva contribució a solucionar el gran problema sanitari mundial des d’una perspectiva d’ajuda farmacèutica i l’educació sanitària i elaboració de projectes de cooperació d’àmbit sanitari.

La cerimònia de lliurament dels Premis Rotary Club Mallorca tingué lloc en un Acte solemne que va ser presidit pel Sr. José Mir Pizà a Ciutat de Mallorca el 12 de maig de 2022 a les 19.00 hores a l’Auditòrium de Caixa Fòrum de Palma.

A l’acta assistiren la presidenta d’Apotecaris Solidaris, Sra. Cristina Mataró, el vicepresident d’Apotecaris Solidaris, Sr. Tomeu Adrover i diferents membres de la Junta de la nostra ONG així com a socis farmacèutics com son Francisca Romaguera, Pascual Oliver…

Per Apotecaris Solidaris és un orgull rebre aquest reconeixement d’una entitat del prestigi del Club Rotary Mallorca i compartir-lo amb entitats com ARCA i l’Escolania Blauets de Lluc.

Cap comentari

En aquest moment el formulari de comentaris està tancat.

FES-TE SOCI

Nom i llinatges
Adreça
Població
C.P
Data de Naixament
DNI
Telèfon
E-mail

QUOTA SOCI

Import quota total (anual)
Forma de pagament

DOMICILIACIÓ

Nom i llinatges del titular
Banc o caixa
Número de compta bancaria (IBAN)