VENDA DE LOTERIA DE NADAL ANY 2021

Com cada any, Apotecaris Solidaris torna participar en el Sorteig Extraordinari de Nadal del 22 de desembre de 2021, cosa que participa a tots els farmacèutics i ho posa a la venda en forma de paperetes de loteria. Apotecaris Solidaris vendrà talonaris amb dos números 42.266 i 45.224.

D’aquesta manera podem aconseguir més fons per dedicar a la nostra activitat solidària i a més evitar que farmacèutics es quedin sense talonaris. Apotecaris vol agrair per avançat la vostra col·laboració ja que ens servirà per captar fons per a la compra de medicaments o per dur endavant projectes sanitaris al Tercer Món. El preu de venda del talonari complet (50 paperetes) és de 250 Euros (s’hi juga 4,00 Euros, 2 Euros per número i són 5,00 Euros per papereta). Us recordem que els premis sempre estan subjectes a la normativa fiscal vigent a cada moment.

Us agrairíem que malgrat que us hagin arribat altres talonaris de loteria de Nadal d’ONGs farmacèutiques prioritzéssiu la venda de la loteria de Nadal d’Apotecaris Solidaris, que és la nostra loteria.

En el cas que toqués un premi menor i tal com es va fer l’any 2019 us demanem una vegada més la vostra col·laboració realitzant el pagament de les paperetes premiades. Aquesta circumstància no es causada per nosaltres sinó per l’actual política de les entitats financeres. Igualment si l’import del premi és molt elevat es gestionarà a través d’una entitat bancària.

Esperem que enguany puguem continuar comptant amb la vostra inestimable col·laboració.

Enviarem a cada farmàcia com a mínim un talonari. Fins el 9 de desembre de 2021 podeu tornar els talonaris que no voleu vendre. Si no hem rebut el talonari amb l’ingrés o la domiciliació bancària abans de dia 9 de desembre de 2021 considerarem que vos quedau els talonaris complets.  Si voleu més talonaris només cal telefonar a Apotecaris Solidaris, tel: 971 43 28 73 i els enviarem.

 

Cap comentari

En aquest moment el formulari de comentaris està tancat.

FES-TE SOCI

Nom i llinatges
Adreça
Població
C.P
Data de Naixament
DNI
Telèfon
E-mail

QUOTA SOCI

Import quota total (anual)
Forma de pagament

DOMICILIACIÓ

Nom i llinatges del titular
Banc o caixa
Número de compta bancaria (IBAN)