PREMI DE SOLIDARITAT A NIVELL NACIONAL DE L’ONG FARMAMUNDI

L’esdeveniment, tingué lloc el divendres 16 de juny a la seu de València, reunint 180 professionals de la salut i el tercer sector amb el lliurament de 12 premis a la solidaritat, entre els quals estava el reconeixement a Apotecaris Solidaris per la seva trajectòria en cooperació, ajuda humanitària i sensibilització des de fa més de 28 anys.

Farmamundi celebrà els 30 anys de cooperació farmacèutica i acció humanitària en un emotiu esdeveniment a la seu de Paterna (València) el divendres 16 de juny. Gràcies a les aliances amb nombroses entitats, Farmacèutics Mundi ha desenvolupat un treball intens que ha permès garantir la salut i la qualitat de vida de 30 milions de persones.

Durant l’esdeveniment, es va fer entrega de 12 Premis a entitats, empreses i organitzacions que han caminat amb Farmamundi durant aquestes tres dècades de treball. Les premiades són el Consell General de Col·legis de Farmacèutics, els Col·legis de Farmacèutics de Madrid, Barcelona i València, la Federació de Distribuïdors Farmacèutics FEDIFAR, Laboratoris Cinfa, Viñas i Kern Pharma, l’ONG Apotecaris Solidaris, la Farmàcia Ramón de José María Ramón Ferris , la Coordinadora d’organitzacions per al Desenvolupament d’Espanya i les sòcies locals de Farmamundi als diferents països, pel seu compromís amb la salut i per l’acompanyament des dels diversos àmbits de treball.

Des d’Apotecaris Solidaris volem agrair aquesta distinció per part d’ONG germana que ha aconseguit que la cooperació farmacèutica sigui fonamental en projectes de cooperació i ajuda humanitària a nivell mundial. Cristina Mataró Tomás, presidenta d’Apotecaris Solidaris recollí el premi a la solidaritat lliurat per Farmacèutics Mundi.

Cap comentari

En aquest moment el formulari de comentaris està tancat.

FES-TE SOCI

Nom i llinatges
Adreça
Població
C.P
Data de Naixament
DNI
Telèfon
E-mail

QUOTA SOCI

Import quota total (anual)
Forma de pagament

DOMICILIACIÓ

Nom i llinatges del titular
Banc o caixa
Número de compta bancaria (IBAN)