DONACIÓ DE MEDICAMENTS A SENEGAL (DENTISTES SOBRE RODES).

Sobre el projecte

Apotecaris Solidaris col·labora amb Dentistes sobre Rodes (DSR) des de fa més de dotze anys amb la donació de medicaments necessaris per dur a terme les diferents brigades mèdiques i odontològiques a l’Hospital de Missirah al Senegal.

Apotecaris Solidaris ha finançat la compra dels medicaments necessaris per a la farmàcia de l’Hospital de Missirah: antibiòtics, antiinflamatoris, analgèsics, material de cura, etc…L’import del projecte aprovat és de 1.200 Euros.

El projecte de Dentistes sobre Rodes (DSR) és una iniciativa que té com a objectiu proporcionar atenció dental a comunitats desateses al Senegal. El programa consisteix en equips de dentistes i personal mèdic que viatgen a àrees rurals i empobrides del país, on l’accés als serveis dentals és limitat. Ofereixen serveis d’atenció dental, com ara extraccions, neteges i tractament de càries, de manera gratuïta o a baix cost.

El projecte se centra en la prevenció i educació en salut bucal, proporcionant informació sobre higiene dental i bones pràctiques per prevenir problemes dentals. També promou la importància de la salut bucal en la salut general.

DSR busca millorar la qualitat de vida de les persones en abordar problemes dentals que sovint es passen per alt a àrees rurals. A més, aquest projecte contribueix a la consciència sobre la importància de la salut bucal en la salut general i promou la igualtat en l’accés a l’atenció dental.

Els medicaments s’enviaran la primera setmana d’octubre i seran distribuïts pel personal sanitari de la clínica. La gestió del projecte està coordinada per Xisca Julià.

Category
Ajuda humanitària

FES-TE SOCI

Nom i llinatges
Adreça
Població
C.P
Data de Naixament
DNI
Telèfon
E-mail

QUOTA SOCI

Import quota total (anual)
Forma de pagament

DOMICILIACIÓ

Nom i llinatges del titular
Banc o caixa
Número de compta bancaria (IBAN)