DONACIÓ DE MEDICAMENTS A SENEGAL (AMICS DE BUBA).

Sobre el projecte

Apotecaris Solidaris ha iniciat la col·laboració amb Amics de Buba per tal de donar suport a les brigades mèdiques i odontològiques que es realitzen l’Hospital Pal de Santé Warang. L’import del projecte aprovat és de: 1.200 Euros.

Quina són les principals actuacions de l’ONG Amigos de Buba:

  • Rehabilitació de Buba: Buba és l’origen d’aquesta associació. Es du un control de l’evolució de Buba des de fa més de 7 anys.
  • Odontologia: es realitzem treballs d’odontologia per als més desfavorits de Warang, Senegal. Es duen a terme més de 1.200 molars en una setmana i s’atenen més de 80 persones diàriament. Amics de Buba compta amb un cirurgià maxil·lofacial per als pacients amb problemes més delicats.

 

  • Odontologia restauradora i pròtesis dentals: els pròtesics realitzen als pacients senegalesos sense recursos econòmics pròtesis dentals, dentadures completes i parcials movibles. També es realitzen emplomats, endodòncies i fluoritzacions en les escoles de les poblacions rurals.
  • Ginecologia: des de 2018 realitzen treballs de prevenció del VIH/SIDA i control de natalitat amb un petit equip de Ginecologia. Cada una de les 3 ginecòlogues col·loca un DIU cada 15 minuts a les dones senegaleses.
  • Medicina general i pediatria: els metges cooperants d’Amics de Buba assisteixen a tot tipus de pacients, especialment a dones, avis i nens amb malalties comunes. Per a casos més greus com la lepra, el càncer, paràlisi, … es realitza un primer diagnòstic i se’ls dota de recursos mèdics i econòmics perquè assisteixin a un centre especialitzat.
  • Optometria: a tots els pacients que passen per la consulta se’ls realitza una revisió de la vista. Se subministren ulleres graduades a tots aquells que ho necessitin.
  • Infraestructures bàsiques: s’ajuda als pobles Warang, M’Baling i les petites comunitats dels voltants a crear i mantenir les infraestructures bàsiques com ara portar aigua a les escoles i centres mèdics.
  • Construcció d’escoles: s’està construint una escola corànica a M’Baling, Senegal, on els nins d’aquesta petita població no tenen accés a l’educació més bàsica. Alguns d’aquests nins són orfes i fills de leprosos.
Category
Ajuda humanitària

FES-TE SOCI

Nom i llinatges
Adreça
Població
C.P
Data de Naixament
DNI
Telèfon
E-mail

QUOTA SOCI

Import quota total (anual)
Forma de pagament

DOMICILIACIÓ

Nom i llinatges del titular
Banc o caixa
Número de compta bancaria (IBAN)