Donació de mascaretes a l’Associació Zaqueo per facilitar la protecció del coronavirus a les persones en risc d’exclusió social

Apotecaris Solidaris va realitzar la donació de 4.000 mascaretes a l’Associació Zaqueo per repartir equitativament entre tots els usuaris que diàriament van al menjador social per recollir el menú diari. D’aquesta manera facilitem la protecció contra el coronavirus a totes les persones en risc d’exclusió social que estam patint.

Aquesta donació ha estat possible gràcies als socis d’Apotecaris Solidaris i a ApotecaSalud que ens ha facilitat la compra sense obtenir cap benefici.

Aquesta donació és molt important ja que moltes persones van al local de Plaça Mercadal, 3, bàsicament sense sostre i actualment necessiten mascaretes, bé perquè venen sense elles o perquè estan molt deteriorades.

Zaqueo sobreviu gràcies a la generositat de moltes persones que amb el seu recolzament fan possible continuar amb la fantàstica tasca de donar de menjar a qualsevol persona sense recursos que va al local.

La trajectòria de l’Associació Zaqueo és de més de 22 anys de forma ininterrompuda, moguts per les inquietuds socials d’un grup de persones que donaven acollida a toxicòmans actius, sense sostre ni suport familiar que circulaven sense rumb pels nostres carrers. Actualment i degut a la pandèmia, s’atén a un número superior de persones amb risc d’exclusió social, al voltant de 200 persones diàries amb una necessitat imperiosa de menjar.La vocació d’aquesta associació és la permanència a la frontera social que separa els afortunats dels necessitats. 

Cap comentari

En aquest moment el formulari de comentaris està tancat.

FES-TE SOCI

Nom i llinatges
Adreça
Població
C.P
Data de Naixament
DNI
Telèfon
E-mail

QUOTA SOCI

Import quota total (anual)
Forma de pagament

DOMICILIACIÓ

Nom i llinatges del titular
Banc o caixa
Número de compta bancaria (IBAN)