CAMPANYA EUROPEA PER A L’ALLIBERAMENT DE PATENTS DE LES VACUNES

Una campanya europea demana l’alliberament de les patents de les vacunes

La Iniciativa Ciutadana Europea «Right to Cure» pretén trobar una cura contra la COVID-19 per a totes les persones i alliberar les patents dels medicaments.

Més de 35 organitzacions, associacions, sindicats, ONGDs, entre elles Apotecaris Solidaris s’han sumat a la Iniciativa Ciutadana Europea «Right to Cure» que pretén recollir 1 milió de signatures per fer realitat l’accés amb equitat a les vacunes contra la COVID-19

Uns dels objectius de la campanya és sensibilitzar la població de la necessitat de promoure aquests canvis, per raons, no només de justícia, sinó ètiques i també per raons de salut pública.

Mentre la pandèmia es propaga com la pólvora, les solucions han de viatjar encara més ràpid perquè ningú estigui fora de perill fins que les vacunes arribin a totes les persones i a tots els llocs.

Els representants de la campanya ressalten que «ara és el moment de vèncer el virus de la desigualtat i controlar el de la pandèmia». Considerem les vacunes com un bé comú que han de ser accessibles a tota la població, fent prevaler el dret a la salut sobre el lucre de la indústria farmacèutica.

Per fer realitat les #vacunasparatodos «és imprescindible suprimir, en aquesta emergència sanitària, els monopolis de les patents».

Per signar a favor d’aquesta campanya podeu accedir a través del següent enllaç:

https://eci.ec.europa.eu/015/public/#/screen/home

 

Cap comentari

En aquest moment el formulari de comentaris està tancat.

FES-TE SOCI

Nom i llinatges
Adreça
Població
C.P
Data de Naixament
DNI
Telèfon
E-mail

QUOTA SOCI

Import quota total (anual)
Forma de pagament

DOMICILIACIÓ

Nom i llinatges del titular
Banc o caixa
Número de compta bancaria (IBAN)