Campanya de compra de protectors labials

Farmamundi i Apotecaris Solidaris ofereixen a les farmàcies illenques la possibilitat de participar en la campanya «Bàlsam labial solidari. Posa’t un somriure. Per tu, per elles «, l’objectiu és contribuir a millorar l’atenció sanitària de dones i nines de Llatinoamèrica i Àfrica. Una campanya que també compta amb el suport del Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics i de la patronal de distribució farmacèutica FEDIFAR.

Apotecaris Solidaris com a ONG farmacèutica de referència de les Illes Balears considera que és un producte que es ven perfectament al canal farmacèutic i que serveix per recaptar fons i realitzar els nostres projectes de cooperació i ajuda humanitària. Aquests bàlsams labials solidaris han estat produïts per Laboratoris Babé exclusivament per a aquesta campanya i compleixen amb els estàndards de qualitat exigits i posseeixen codi de referència nacional (C.N. 100.769).

Cada bàlsam té un preu de venda al públic de 2,90 euros (P.V.P), del qual 1 € és un donatiu.

Si té algun dubte i / o desitja realitzar alguna consulta en relació amb aquesta campanya solidària pot contactar amb el Departament de Venda Activa o d’Apotecaris Solidaris, trucant al telèfon 971- 430.264 / 971-432.873 o bé enviant un correu electrònic a: venta.activa@apotecaris.esinfo@apotecarissolidaris.org.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!!

.

Cap comentari

En aquest moment el formulari de comentaris està tancat.

FES-TE SOCI

Nom i llinatges
Adreça
Població
C.P
Data de Naixament
DNI
Telèfon
E-mail

QUOTA SOCI

Import quota total (anual)
Forma de pagament

DOMICILIACIÓ

Nom i llinatges del titular
Banc o caixa
Número de compta bancaria (IBAN)