APOTECARIS SOLIDARIS ORGANITZA LA X JORNADA DE COOPERACIÓ SANITÀRIA DE LES ILLES BALEARS

Apotecaris Solidaris organitza la X Jornada de Cooperació Sanitària a les Illes Balears el pròxim 20 d’abril al Col•legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears (Volta de la Mercè, 4 de Palma). Amb la celebració de les jornades hem intentat crear un espai de debat entre les diferents ONGs, la societat civil i les administracions públiques sobre la situació de crisi al sector de la cooperació i l’ajuda humanitària.

El principal objectiu de la X Jornada de Cooperació Sanitària a les Illes Balears és proporcionar una visió històrica de les recents emergències i catàstrofes mundials. Els assistents podran conèixer de primera mà quins són els problemes actuals que s’enfronten les ONGs amb les seves intervencions per esmenar aquestes situacions d’emergència.

Des d’Apotecaris Solidaris considerem que és una oportunitat única pels professionals sanitaris i membres d’ONGs per conèixer quins mecanismes s’utilitzen en gestió d’ajuda humanitària d’emergències amb l’objectiu d’obtenir la màxima eficàcia i eficiència.

A la Jornada intervindrà el Sr. Félix Puebla Linares, Director de la Asociación para la Promoción de la Asistencia Farmacéutica (APROAFA) amb la conferència “Gestió humanitària de catàstrofes naturals i conflictes bèl•lics”. Després de l’exposició del Sr. Félix Puebla Linares tindrà lloc un debat per donar resposta a les preguntes, i suggeriments del públic assistent.

Finalment es farà un reconeixement a títol pòstum al Sr. Pedro Miquel Mateu, vocal d’Apotecaris Solidaris per la seva dedicació a la nostra ONG i lluitar per aconseguir un món millor.

Esperam que siguin del vostre interès, rebeu una salutació cordial.

Cristina Mataró Tomás
Presidenta d’Apotecaris Solidaris

Cap comentari

En aquest moment el formulari de comentaris està tancat.

FES-TE SOCI

Nom i llinatges
Adreça
Població
C.P
Data de Naixament
DNI
Telèfon
E-mail

QUOTA SOCI

Import quota total (anual)
Forma de pagament

DOMICILIACIÓ

Nom i llinatges del titular
Banc o caixa
Número de compta bancaria (IBAN)