APOTECARIS SOLIDARIS ORGANITZA LA XI JORNADA DE COOPERACIÓ SANITÀRIA DE LES ILLES BALEARS

Apotecaris Solidaris us convida a la XI Jornada de Cooperació Sanitària a les Illes Balears, que tindrà lloc el proper 9 de maig al Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears (Volta de la Mercè, 4, Palma). A través d’aquest esdeveniment, aspiram a crear un espai de diàleg fructífer entre les diferents ONGs, la societat civil i les administracions públiques.

La nostra prioritat en aquesta jornada és oferir una visió històrica de la malaltia de Chagas. Amb aquest propòsit, el Dr. Pere Albajar i Viñas, director de malalties oblidades de l’OMS, ens brindarà una conferència titulada «Salut planetària i malalties tropicals desateses: indicadors i dianes d’intervenció». Seguidament, obrim un espai de debat per abordar les preguntes i suggeriments del públic assistent.

Consideram aquest esdeveniment com una oportunitat inigualable per als professionals sanitaris i membres d’ONGs per comprendre la rellevància de les malalties oblidades. Volem destacar també el paper crucial del farmacèutic comunitari en la detecció de nous casos de la malatia de Chagas als països desenvolupats.

Desitjam expressar el nostre reconeixement al Dr. Jorge Muñoz, pediatra i cooperant amb diverses ONGs, pel seu dedicat compromís en la lluita per un món millor.

Us convidam a ser part d’aquesta jornada, segur que serà d’interès per a tothom. Rebeu una cordial salutació d’Apotecaris Solidaris.

 

Cristina Mataró Tomás
Presidenta d’Apotecaris Solidaris

Cap comentari

En aquest moment el formulari de comentaris està tancat.

FES-TE SOCI

Nom i llinatges
Adreça
Població
C.P
Data de Naixament
DNI
Telèfon
E-mail

QUOTA SOCI

Import quota total (anual)
Forma de pagament

DOMICILIACIÓ

Nom i llinatges del titular
Banc o caixa
Número de compta bancaria (IBAN)