Apotecaris Solidaris exposa la seva tasca solidària al Club Rotary Ramon Llull de Palma

El passat dimarts 10 de març, Cristina Mataró, presidenta i Juan Alberto Segura director tècnic d’Apotecaris Solidaris varen ser convidats pel Club Rotary Ramon Llull de Palma per explicar la tasca humanitària que realitza la nostra ONG arreu del món. Gràcies a aquesta oportunitat, Crisinta Mataró explicà els principals projectes de cooperació sanitària, d’emergències i de sensibilització que es realitzen des de les Illes Balears. Especialment és va presentar el projecte per al finançament de malalties infeccioses a l’Hospital d’Ebomé a Camerun, un hospital que atén a més de 2.000 persones al mes amb atenció especial a la població sense recursos i els pigmeus.

Rotary International és una organització internacional fundada el 1905 que es proposa reunir persones influents en els negocis, les professions liberals o el servei públic per tal de prestar ajut humanitari als que ho necessiten, fomentar uns nivells elevats d’ètica en totes les activitats humanes i contribuir a la difusió del bé i la pau per tot el món. E ls «rotaris» del Club Rotary Ramon Llull solen trobar-se cada setmana per fer un àpat plegats, tant amb el sentit d’acte social com de reunió de treball per organitzar-se en funció dels seus objectius.

Des d’Apotecaris Solidaris volem agrair l’oportunitat d’explicar la nostra feina solidària i que sigui el començament d’una gran col·laboració.

Cap comentari

En aquest moment el formulari de comentaris està tancat.

FES-TE SOCI

Nom i llinatges
Adreça
Població
C.P
Data de Naixament
DNI
Telèfon
E-mail

QUOTA SOCI

Import quota total (anual)
Forma de pagament

DOMICILIACIÓ

Nom i llinatges del titular
Banc o caixa
Número de compta bancaria (IBAN)