APOTECARIS SOLIDARIS DÓNA MEDICAMENTS A L’HOSPITAL DE CAMPANYA DE L’AECID A HATAY

Després d’una setmana d’horror i més de 33.000 persones mortes, avui s’ha posat en marxa l’hospital de campanya de la Cooperació Espanyola a Iskenderun, província d’Hatay, a Turquia.

Apotecaris Solidaris en col·laboració amb FarmaMundi participa en el subministrament dels medicaments que s’utilitzaran a l’hospital on més de 80 sanitaris i logistes atendran entre 150 i 200 persones al dia. En total, s’han enviat  17 pallets (aproximadament 3.000 kg) que contenen les medicines bàsiques per a l’atenció sanitària d’urgència a les persones ferides i que gestiona la farmacèutica Míriam López. Aquesta és ara la prioritat.

És important destacar que les prioritats ara són els analgèsics i anestèsics per realitzar  intervencions quirúrgiques. També s’han enviat  medicaments antiinfecciosos d’ús sistèmic, antiinflamatoris, dermatològics, fàrmacs relacionats amb el sistema respiratori, molt importants en aquests casos per l’empitjorament de les malalties respiratòries a causa de la gran quantitat de pols en suspensió.

Pots col·laborar amb el teu donatiu:

en el número de compte ES86 2100 8634 2702 0000 8067

o per BIZUM en l’apartat donacions amb el codi 05210.

 Donacions adequades de medicaments

Des d’Apotecaris Solidaris recomanem a la ciutadania no fer recollides de medicaments. Les donacions han de respectar sempre les necessitats del país receptor. No podem enviar el que volem, sinó el que es necessita. En situacions d’emergència, crisi o de pandèmia, com l’actual per COVID-19 o aquesta de guerra a Ucraïna, es genera una resposta solidària per part de la ciutadania que cal saber canalitzar de la forma adequada per a una bona i correcta gestió dels recursos.

Cap comentari

En aquest moment el formulari de comentaris està tancat.

FES-TE SOCI

Nom i llinatges
Adreça
Població
C.P
Data de Naixament
DNI
Telèfon
E-mail

QUOTA SOCI

Import quota total (anual)
Forma de pagament

DOMICILIACIÓ

Nom i llinatges del titular
Banc o caixa
Número de compta bancaria (IBAN)