Enviament de Medicaments a Mali

Enviament de Medicaments a Mali

Apotecaris Solidaris ha realitzat l’enviament de medicaments a Mali on les entitats ONG Associació Família i Societat i la Fundació Balcat Solidaris treballen des de fa més de 10 anys.

Les municipalitats on es realitzarà la donació de medicaments són:

Centre de Salut de Namala Guimbala, regió de Kayes.

Centre construït fa 9 anys gràcies a la subvenció de l’Ajuntament de Palma. L’esmentat centre disposa de panels solars que garanteixen l’energia elèctrica necessària per al seu correcte funcionament. La població destinatària directa del Centre de Salut és de 14.800 persones, que resideixen en 13 aldees que constitueixen el municipi de Namala Guimbala.

Centre Materno Infantil de Kouniana regió de Sikasso

Aquest centre va ser construït gràcies al finançament de la Fundació Balcat i del Fons Mallorquí de Solidaritat l’any 2017. Al igual que l’altre centre disposa de panells solars per garantir l’energia elèctrica necessària pel seu funcionament. Aquest centre atén a una població de 28.774 persones, meitat homes i meitat dones.

Centre de Salut de N’Golonianasso, regió de Sikasso

Centre on es va realitzar una prospecció a principis de l’any 2019, fruit d’aquesta prospecció el Fons Mallorquí de Solidaritat aprovà un projecte per a la construcció d’una escola d’educació primària. Actualment hi ha un centre de salut amb unes greus mancances sanitàries i d’accés als medicaments per atendre a la població en general i en concret als nins i nines i dones embarassades. Actualment el centre atén unes 18.000 persones

Cap comentari

En aquest moment el formulari de comentaris està tancat.

FES-TE SOCI

Nom i llinatges
Adreça
Població
C.P
Data de Naixament
DNI
Telèfon
E-mail

QUOTA SOCI

Import quota total (anual)
Forma de pagament

DOMICILIACIÓ

Nom i llinatges del titular
Banc o caixa
Número de compta bancaria (IBAN)